SharePoint 2010 urls are not opening on SharePoint 2010 server but opening elsewhere

I was busy in some stuff so was not active for a while but I am awake again.

We had build SharePoint server 2010 , issue was that the sites were not opening on server it self but was opening on other machines without any issues.

I had researched & done so many thing with IE sesstings but what solved the actual issue is below solution.

  1. Set the

    registry entry to 1. For more information about how to do this, click the following article number to view the article in the Microsoft Knowledge Base:


    Connecting to SMB share on a Windows 2000-based computer or a Windows Server 2003-based computer may not work with an alias name

  2. Click Start, click Run, type regedit, and then click OK.
  3. In Registry Editor, locate and then click the following registry key:
  4. Right-click MSV1_0, point to New, and then click Multi-String Value.
  5. Type BackConnectionHostNames, and then press ENTER.
  6. Right-click BackConnectionHostNames, and then click Modify.
  7. In the Value data box, type the host name or the host names for the sites that are on the local computer, and then click OK.
  8. Quit Registry Editor, and then restart the IISAdmin service.



Vikas Sukhija

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s